• Søke barnehageplass?

Vi har ledige plasser fra august 2017.
    Husk søknadsfrist 15. mars.

11.november 2016

• Barnehagen åpner igjen etter sommerstengt

1. august åpner Spretten Idrettsbarnehage dørene igjen etter sommerstengt i 3 uker!

• MAI FEST

Fredag 13 mai har vi fest i barnehagen og lader opp til den store fest dagen; 17. mai :)

• Planleggingsdag

Tirsdag 29. mars er det planleggingsdag i barnehagen og vi holder da stengt.

• Søknadsfrist barnehageplass

Husk at søknadsfristen for barnehageplasser i Halden er 15. mars.

• Dugnad

Vi starter det nye året med dugnad mandag 11. og tirsdag 12. januar (Se vedtekter og årskalender).
    Begge dagene fra 17.00-20.00

• Lucia

Mandag 14.12.2015 kl 8.00 inviterer vi foreldre/foresatte, søsken og besteforeldre til Lucia feiring i barnehagen vår.

• Planleggingsdag

Minner om planleggingsdagen onsdag 11. november!

• Vi har åpent igjen!

Vi åpner barnehagen denne uken etter tre uker sommerferie. Vi har fortsatt noen ansatte i ferie og det samme gjelder en del barn.
    Alle ansatte og noen nye barn er på plass fra neste uke av.

• Tusen takk!!

Tusen takk til alle som stilte opp på dugnaden!!! Vi fikk gjort veldig mye takket være deres innsats!!

• Dugnad 22. 0g 23.06

Da er det klart for dugnad her hos oss:) Vi skal både vaske/rydde inne og male lekeapparatene:)
    Hjelp oss å vedlikeholde barnehagen vår. Skriv dere på listen på avdelingene.
    Det blir servert drikke og noe å knaske på.

• Rettningslinjer for ny foreldrebetaling

Info ang ny ordning mtp. foreldrebetaling

• Ny pris i barnehagen fom. 01.05.15

Ny makspris fra 01.05.15.

• Planleggingsdag 07.04.15

Minner en gang til om at barnehagen har planleggingsdag tirsdag 07.04.15. Da er barnehagen stengt.
    Velkommen igjen onsdag 08.04.15 til vanlig tid.

• Barnehagedagen 10.mars

Vi skal markere årets barnehagedag med å ha en utedag her hos oss.

• Søknadsfrist barnehageplass

15.mars er fristen for å søke barnehageplass i hovedopptaket.

• Foreldremøte 21.01.15

Minner dere om foreldremøte Onsdag 21.01.15 kl 1800-2000 i barnehagen. Det vil bli servert kaffe/te.
    Velkommen!

• Takk for hjelpen!

Tusen takk til dere som hadde mulighet til å stille på dugnad!! Vi setter enormt pris på den jobben dere gjør. Dere har vært helt fantastiske og barnehagen har blitt enda hyggeligere sted å være:)
    TAKK!

• Godt Nytt år!

Godt Nytt år og velkommen tilbake igjen i barnehagen. Vi har igjen vanlige åpningstider.
    Minner dere om dugnad til uka. Skriv dere på lister som henger ved tavla til Lilleputtene og på døra til Knøttene.

• Takk til dere!

Vi vil takke alle foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, søsken for en nydelig Lucia feiring.