Dette er Spretten Idrettsbarnehage

Spretten Idrettsbarnehage er en to avdelingsbarnehage med til sammen 56 plasser fordelt på 0 - 6 år. Fra 01.01.2010 ble vi private med Halden Fotball AS som eiere av barnehagen. Samtidig ble det startet ombygging av lokalene på Strupe, slik at vi har fått nye, flotte barnehagelokaler. Høsten 2017 åpnet vi en tredje avdeling i et eget hus på barnehagens område, så vi har nå 2 avdelinger med barn fra 2-6 år og en liten avdeling med barn fra 0-2 år.

Åpningstiden i barnehagen er mandag til fredag kl 06.45 - 16.45.

Barnehagen har åpent alle dager bortsett fra offentlige fri / høytidsdager og planleggingsdager. Jul og nyttårsaften har vi stengt.

Vi har åpent i romjulen hvis flere enn 8 barn er påmeldt, det samme gjelder de tre dagene i påskeuken (se vedtektene).

Vi stenger kl 12.00 onsdag før skjærtorsdag.

På sommeren har vi stengt 3 uker i juli (uke 28,29 og 30).

PLANLEGGINGSDAGER

Vi har 5 planleggingsdager i løpet av året.

ULIKE PLASSTYPER

Vi tilbyr plasser fra 3 - 5 dager i uka.

AVDELINGENE

Knøttene er en småbarnsavdeling fra 0 - 2 år.

Lilleputtene er en avdeling fra 2 - 6 år.

Miniputtene er en avdeling fra 2-6 år.

PERSONALET

Styrer er barnehagelærer og daglig leder i barnehagen. Knøttene har en grunnbemanning på 3 hele stillinger, hvorav en pedagogisk leder, en barnehagelærer og en pedagogisk medarbeider. Lilleputtene og Miniputtene har en grunnbemanning på 3 hele stillinger, hvorav en pedagogisk leder, og to pedagogiske medarbeidere på hver avdeling

Tilsammen har personalet bred kompetanse både teroretisk og erfaringsmessig.

Barnehagen har renholder og vaktmester.

MER INFORMASJON

Kontakt barnehagen for mer informasjon. Du er også velkommen innom for en omvisning og en prat.

SPRETTEN IDRETTSBARNEHAGE

Thorsheimveien 10